Over ons

Over ons

Net als onze wijnmakers, koffieboeren en waterleveranciers streven we bij Liquid Affairs kwaliteit na bij het adviseren en leveren van onze producten.

Kwaliteit smaakt altijd naar meer


From the soil to you.

Bij Liquid Affairs doen we niets liever dan smaaksensaties vanuit alle windstreken naar Utrecht te halen. U vindt bij ons dan ook enkel topselecties. Klaar om van te genieten, from the soil to you.

De signatuur van Liquid Affairs

Import, verkoop, advisering, distributie en service. Het zit ons als ‘liquid traders’ in het bloed. Sinds de beginjaren ‘80 vanaf de Korte Minrebroederstraat tot op het Rotsoord anno nu halen wij kwaliteitsproducten in huis die onze klanten zo waarderen.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot (horeca)groothandel en leverancier voor de office- en particuliere markt. Tal van restaurants waaronder 1, 2 en 3 *** Michelin schenken onze wijnen, koffie en gebruiken onze olijfolie. Een kwaliteitsstempel waar we trots op zijn.

 

Maar genoeg over ons

Vertel ons wat we voor ú kunnen betekenen. Kom gerust langs voor advies, kom eens kijken in onze kelders of kom eens proeven in de showroom. Weet dat wij – net als onze wijnmakers en koffieboeren – kwaliteit nastreven. En zoals u weet, smaakt kwaliteit altijd naar meer…

We staan voor u klaar

 • Willem</br>van der Pot
  Willem
  van der Pot
  Directeur-eigenaar
  icon
 • Willem</br>van Oijen
  Willem
  van Oijen
  Directeur-eigenaar
  icon
 • Kevin</br>Langhorst
  Kevin
  Langhorst
  Service en kwaliteit koffie
  icon
 • Tom</br>Witlox
  Tom
  Witlox
  Verkoop
  icon

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?