Hoe & waarom

Hoe & waarom

Wat de natuur ons schenkt, dat schenken wij voor u in een fles of kopje. Producten van absolute topkwaliteit.

Import


Weten wat je in huis haalt.

Bij Liquid Affairs halen we onze wijnen uit Spanje, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije en Duitsland. Afkomstig van betrekkelijk kleine wijnhuizen, met nog onvervalste aandacht en toewijding voor het vak. Het resultaat is een exclusief en onderscheidend aanbod van klassieke, verrassende en zuivere wijnen van absolute topkwaliteit.

Altijd verse koffie

Vanzelfsprekend garanderen we u zo vers mogelijk gebrande koffie. We houden het rotatieproces met onze leveranciers dan ook extreem kort. Elke 3 weken krijgen we vanuit Italië vers gebrande koffie aangeleverd. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten, en dat proef je.

Wereldwijd bekende bronnen

Het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk en Noorwegen. Dat zijn de landen waar we onze premium merken bron- en mineraalwater vandaan halen. Allen van de zuiverste soort. Ongerept en verfrissend. In tegenstelling tot wijn, kopen we water juist bij wereldwijd bekende bronnen. Zo halen wij voor u de mooiste premium merken naar Nederland en ook nog eens in grote hoeveelheden. Dat is dan weer een van de vele manieren om de prijs concurrerend te houden.

Distributie


De zekerheid van een goede levering.

In onze opslagruimtes ligt doorgaans een voorraad van 60.000 flessen wijn, een dikke 120.000 flessen water en ongeveer 1250 verschillende espressomachine onderdelen. Veel collega-(drank)groothandels, bedrijven, horeca en particulieren hebben hun weg naar Liquid Affairs gevonden. Uiteraard vinden onze wijnen, koffie en water ook goed hun weg naar de eindbestemming.

Alles op tijd in huis. Dat is ons streven.

Onze chauffeurs gaan op weg zodra uw bestelling gereed is en voldoet aan de door u opgegeven specificaties. Dat kan op elk niveau: pallet, doos of fles. Voor ons water garanderen we zelfs: voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. We zetten graag die extra stap om u zo goed mogelijk te servicen. Ook voor klanten die minder volume omzetten. Daarin maken we – vanzelfsprekend – nooit onderscheid.

 

Klant


De meerwaarde van meedenken.

Ons doel is u zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Want voor onze producten geldt, geldt ook voor de service naar onze klanten: kwaliteit boven kwantiteit. Met een reden verkopen wij onze wijnen daarom niet online. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij u het beste persoonlijk kunnen helpen met uw keuzes. Immers biedt iedere fles weer een nieuwe beleving. Daarom denken we echt proactief mee.

Welke lichte wijnen horen bij het nieuwe aspergeseizoen? Welke zwaardere wijnen sluiten dit jaar aan op uw kerstfeest? Welke koffiemachine rendeert het beste bij uw verbruik en welk merk water past bij de identiteit van uw zaak? Wij willen op wijn- koffie- en watergebied uw partner zijn, met u meedenken en aan uw wensen en die van uw gasten voldoen. U zult het merken, net die paar stappen meer, maken het verschil.

 

Liquid Affairs nr. 11

From the soil to you. Over alles waar wij blij van worden.
Download hier de nieuwste tabloid van Liquid Affairs.

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?