Over Ons

Over Ons

Espresso zoals espresso bedoeld is. Een melange met een superieure smaak. Herkenbaar uit duizenden. Dát is Jolly Caffè.

Superieure kwaliteit


De smaak van perfectie.

Wie neemt er nu geen tijd voor de beste Italiaanse koffie? Precies. Maak kennis met Jolly Caffè. Een gerenommeerd Italiaans familiebedrijf met maar één passie: de perfecte espresso voor iedereen bereikbaar maken. Zo door Liquid Affairs naar u toe gebracht: thuis, op het werk en in de horeca.

Ontdek de fluwelen smaken uit Florence.

Net als bij Liquid Affairs is de filosofie van Jolly Caffè het geloof in kwaliteit. Kwaliteit gebaseerd op ervaring, onderzoek en expertise. Al sinds 1953 geldt Jolly Caffè als een van de beste producenten van espresso. Dit komt grotendeels voort uit een zorgvuldige keuze uit 12 verschillende, zeer hoogwaardige Arabica-soorten.

Ook past Jolly Caffè een bijzondere brandmethode toe, waarbij de verschillende soorten bonen elk apart worden geroosterd voordat zij tot een melange worden samengevoegd. Deze methode levert per soort de optimale branding. Daarbij komt dat Jolly alleen koffie inkoopt die met de hand geplukt wordt en vervolgens elektronisch gesorteerd. De zorgvuldige samenstelling van de melange en de beproefde manier van branden zorgt dat de smaak van Jolly Caffè altijd hetzelfde is.

 

Thuis, kantoor en horeca

Liquid Affairs is de importeur van Jolly Caffè in Nederland. Alles wat u moet weten over het heerlijk thuis kunnen drinken, op het werk schenken en in de horeca serveren van deze superieure koffie, vindt u op www.jollycaffe.nl.

Jolly Caffè totaalconcept

Jolly Caffè staat voor meer dan koffie alleen. We kijken graag samen met u naar welk koffieconcept bij u kwalitatief het beste presteert en u het beste rendement oplevert. Dat kan een volwaardige espressomachine voor professioneel gebruik zijn, maar als de omloopsnelheid lager is wellicht een ESE-Systeem of een volautomaat met bonen voor bij u op kantoor.

Voor elke situatie heeft Jolly Caffè dus een complete maatwerkoplossing. We importeren en installeren zelf de machines, leveren u de koffie en al het bijhorende porselein, suiker en andere benodigdheden. En vanzelfsprekend doen we al het onderhoud. Hoe compleet wilt u het hebben?

Wij staan voor u klaar

 • Willem</br>van Oijen
  Willem
  van Oijen
  Eigenaar
  icon
 • Willem</br>van der Pot
  Willem
  van der Pot
  Eigenaar
  icon
 • Kevin</br>Langhorst
  Kevin
  Langhorst
  Service en kwaliteit koffie
  icon
 • Tom</br>Witlox
  Tom
  Witlox
  Verkoop
  icon