Over ons

Over ons

Zuiver, ongerept water. Volledig in harmonie met eten en andere dranken. Onze producten maken elke gastronomische ervaring compleet.

Puur genieten


Een bron van water.

Bij Spring Water Company hebben we een grote passie voor het zuiverste water, de beste natuurlijke dranken en mooie merken. We activeren de zintuigen met zuiver, ongerept mineraalwater, maar bijvoorbeeld ook met premium kokoswater. Een zinnenprikkelend kwaliteitsassortiment voor op de vergadertafel of aan de tafels in uw restaurant.

Het beste voor de mens

Spring Water Company is uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider in zuiver bron- en mineraalwater. Als onderdeel van Liquid Affairs richten we ons met name op verantwoorde en functionele dranken. Zo zijn we continu op zoek naar het beste vocht voor de mens. We hebben bovenmatig veel interesse in de smaak, kwaliteit en goede eigenschappen voor de gezondheid.

Daarom houden we gelijke voet met de nieuwste trends in hydratatie. Met trots voeren we een uitgebreid portfolio aan dranken die in de toekomst gezichtsbepalend zullen zijn. Van Voss, Hildon, Solé tot aan Montcalm. Kortom, merken die gezondheid verenigen met smaak en beleving.

 

Company for Companies

Vanuit onze persoonlijke aanpak betrekken we onze klanten graag bij onze merken en onze merken bij onze klanten. Dat betekent dat we u graag nauw betrekken bij de ontwikkeling van onze producten en diensten. Dus bent u een retailer-, horeca-, wholesale- of export client? Dan vindt u in Spring Water Company de juiste partner om samen invulling te geven aan de groeiende categorie ‘functional drinks & natural waters’. Wat dit u concreet kan opleveren? Vraag het ons, we staan voor u klaar.

Wij staan voor u klaar

 • Willem</br>van der Pot
  Willem
  van der Pot
  Eigenaar
  icon
 • Willem</br>van Oijen
  Willem
  van Oijen
  Eigenaar
  icon
 • Esther</br>van Norden
  Esther
  van Norden
  Back office
  icon